AD Media Podcast

AD Media Podcast

Algemeen Dagblad

TV-columniste Angela de Jong en verslaggevers Dennis Jansen en Mark den Blanken bespreken wekelijks zaken in de mediawereld. De presentatie is in handen van Manuel Venderbos.

Categorias: Cine y TV

Escuchar el último episodio:

Het vaste mediapanel oefent deze week al een keer zonder mediajournalist Mark den Blanken, die de podcast binnenkort gaat verlaten, de meningen zijn daarentegen niet malser geworden.

Allereerst Het Laatste Woord, het interviewprogramma van Jeroen Pauw waarin hij prominente Nederlanders interviewt en het video-portret pas uitzendt ná hun dood. Te gast: de onlangs overleden oud-premier Dries van Agt. TV columniste Angela de Jong ziet de Sonja Barend Award voor het beste TV-interview al uitgereikt worden aan de presentator: 'Subliem interview, mede door Van Agt.' Mediajournalist Dennis Jansen is kritischer op Pauw: hij miste vooral de persoonlijke noot. Er had op dat vlak wat meer doorgevraagd mogen worden.

Arjen Lubach portretteert Angela de Jong in zijn Avondshow als mogelijk toekomstige premier in zijn zelfgemaakte carnavals-medley. En Angela heeft daar wel oren naar... Over de terugkomst van Ter Land Ter Zee en in de Lucht wordt gemengd gedacht. 'Zelfs de Ruben Nicolai-fanclub zou hebben gekozen voor een andere presentator!'

Ook de nasleep van de val van Matthijs van Nieuwkerk komt voorbij, zeker nu zijn 'vriend' Eus zich tegen hem lijkt te keren. Angela begrijpt Eus wel. Ook opvallend: de RTL Boulevard-sterren spreken zich uit tegen hun eigen directeur Peter van der Vorst. En in het verlengde van deze cancelcultuur komt zangeres Anouk met een wanstaltig bericht waarin ze lijkt uit te halen naar transpersonen en zichzelf de vraag stelt of ze nu ook gecanceld wordt. Angela de Jong: ‘Zit zangeres Anouk zó om aandacht verlegen dat ze zich tot dit niveau verlaagt?’

De documentaire Something Els over Els Borst staat in Angela's Etalage, de stem van Met Het Oog Op Morgen zit in Het Radiohoekje evenals radio DJ Domien Verschuren, waar mediajournalist Dennis Jansen een openhartig gesprek mee heeft. En er is Luisterpost, zelfs speciaal voor de moeder van Angela de Jong!

Luisteren dus! Naar de wekelijkse AD Media Podcast, waarin TV-columniste Angela de Jong en verslaggevers Dennis Jansen en Mark den Blanken alle hoofd-, rand-, en bijzaken bespreken op het gebied van media. De presentatie is in handen van Manuel Venderbos.

Support the show: https://krant.nl

See omnystudio.com/listener for privacy information.

Episodios anteriores

 • 178 - S9E7: ‘Zit zangeres Anouk zó om aandacht verlegen dat ze zich tot dit niveau verlaagt?’ 
  Tue, 13 Feb 2024
 • 177 - S9E6: 'Als Matthijs van Nieuwkerk geen aangifte van smaad of laster doet, weet je hoe laat het is!' 
  Tue, 06 Feb 2024
 • 176 - S9E5: ‘Als ik Matthijs straks bij RTL4 op tv zie, denk ik: Wie zou hij vandaag bij de keel hebben gepakt?!’ 
  Fri, 02 Feb 2024
 • 175 - S9E4: ‘Sophie Hilbrand maakt op deze manier haar eigen talkshow kapot!’ 
  Tue, 30 Jan 2024
 • 174 - S9E3: 'Met oordopjes in en een e-reader in de hand, kun je prima naar 'Doet ie 't of Doet ie 't niet' kijken!' 
  Tue, 23 Jan 2024
Mostrar más episodios

Más podcasts cine y tv bolivianos

Más podcasts cine y tv internacionales

Elige la categoria de podcast