Verdens Pinligste Far

Verdens Pinligste Far

Simon Lund Larsen

Er dine forældre også mega pinlige? Og skal de også altid fortælle om hvordan det var “dengang de var børn?” - og har du hørt alle de tåbelige historier 1000 gange før? Så er her en podcast der lige noget for dig. Det er en podcast med historier om børnene Freja og Malte og deres familie. For det kan godt være at din mor eller far er pinlige, men det er intet mod deres far. Verden Pinligste Far får din familie til at se helt cool ud. Hør historier om hvorfor Freja og Maltes far er så pinlig i din favorit podcast app, og husk at fortælle alle dine venner og klassekammerater om historierne.

Categorias: Para toda la familia

Escuchar el último episodio:

Hej og velkommen til historier om Verdens Pinligste Far - som i dag slet ikke er en pinlig historie om Freja og Maltes far, men noget helt andet.

Normalt lægger så Ane stemme til Freja i historierne om Verdens Pinligste Far, men denne gang kommer hun med en lille overraskelse til jer alle sammen. En jule historie i fire afsnit som hun selv har skrevet.
Hun har helt selv stået for alt omkring historien. Lige fra den første ide til den færdige historie, hverken jeg eller Anes mor har hjulpet hende med at skrive historien. Jeg lægger blot stemme til historien.
Vi håber meget at I godt kan li’ historien, den er rigtig spændende og fuld af fantasi - og dette er første afsnit.

Og lyt med efter dagens historie hvor Ane kommer og fortæller om hvordan det har været at skrive historien, og hvor hun også kommer med lidt gode råd hvis du også gerne vil i gang med at skrive din egen historie.

Så snup en par pebbernøder eller put dig godt ned under dynen hvis du allerede er på vej i seng, og vær klar til at tage ud på et rigtig juleventyr sammen med drengen Luca.


Husk at du kan høre mange flere pinlige historier på vores hjemmeside VerdensPinligsteFar.dk , og du følge os på Facebook - eller det er mest til dine forældre som har brug for at vide det, og derinde kan I også skrive en besked til os hvis du kunne lide vores historie.

Hvis du abonnerer på denne podcast i din favorit podcast afspiller, får du helt automatisk de nye afsnit når de kommer.

Episodios anteriores

 • 37 - Luca - Afsnit 1 af 4 (Verdens Pinligste Far) 
  Thu, 02 Dec 2021 - 0h
 • 36 - Pizza 
  Thu, 04 Nov 2021 - 0h
 • 35 - Halloween 
  Thu, 07 Oct 2021 - 0h
 • 34 - Hækle 
  Thu, 02 Sep 2021 - 0h
 • 33 - Paintball 
  Thu, 05 Aug 2021 - 0h
Mostrar más episodios

Más podcasts para toda la familia bolivianos

Más podcasts para toda la familia internacionales

Elige la categoria de podcast